Vegetarische Snackbar strijkt neer in Rotown

De werknemers van Rotown op de Nieuwe Binnenweg maakten, zoals veel fans van de Vegetarische Snackbar, regelmatig een uitje naar de Hofstad om zich daar te vergapen aan het menu van de Vegetarische Snackbar. Een tripje naar het Haagse is nu verleden tijd voor Rotterdamse fans en nieuwsgierigen naar de Vegetarische Snackbar. 

Mede omdat er vanuit bezoekers en bands steeds meer vraag was naar vegetarische maaltijden en snacks, besloot het poppodium een samenwerking aan te gaan met de Vegetarische Snackbar. Het bedrijf gaat in Rotterdam nog een stapje verder, en biedt een volledige vegan menu aan.

Verstokte vleeseters hoeven niet direct op hun achterste poten te gaan staan, vrezend dat ze nu alleen De Vegan Snackbar is een echte kunstenaar als het gaat om gerechten die normaal met vlees worden bereid, compleet vegan te serveren. Zelfs de grootste vleeseters moeten toegeven dat de maaltijden en snacks van De Vegan Snackbar minimaal net zo lekker zijn als de normale varianten. Vaak zelfs lekkerder.

De fans van de Vegetarische Snackbar kunnen tijdens het openingsweekend van 29 oktober tot en met 1 november komen proeven en dat geldt ook voor de twijfelaars en nieuwsgierigen. Iedereen die tijdens het proefweekend reserveert, krijgt bovendien een gratis amuse.