Verborgen Tuinen | FESTIVAL TV

Dit weekend zou de stad plaatsmaken voor het groenste evenement van het jaar. Verborgen Tuinen is al jaren een begrip in Rotterdam. Vanwege de coronacrisis gaat het evenement dit jaar niet door.

In OPEN Rotterdam FESTIVAL TV kijken we terug naar voorgaande jaren en genieten we toch nog van de groene oases in onze stad. Presentatrice Farzana neemt jullie mee! Spiek door middel van virtuele rondleidingen, eerdere TV reportages en TV programma’s toch achter de schuttingen en hagen van verschillende Verborgen Tuinen.

OPEN Rotterdam FESTIVAL TV en via livestream
Vrijdag 5 juni om 21:00 uur
Zaterdag 6 juni om 15:00 uur en 21:00 uur.

Verborgen Tuinen gaat VIRTUEEL!
Om de inspanningen van de tuineigenaren toch een podium te geven heeft Verborgen Tuinen gevraagd of er tuineigenaren bereid waren een filmpje van hun tuin te maken. Op deze manier krijgen groenliefhebbers alvast een voorproefje voor volgend jaar. Op de IGTV kanaal van Verborgen Tuinen krijg je letterlijk een virtuele rondleiding!

FESTIVAL TV
OPEN Rotterdam, Rotterdam Festivals en de festivalorganisaties slaan de handen ineen en brengen samen de festivalagenda tot leven door speciale uitzendingen op OPEN Rotterdam FESTIVAL TV. Op de geplande festivaldagen zijn er speciale FESTIVAL TV-blokken (tussen 14 tot 16 uur en tussen 20 tot 22 uur) op OPEN Rotterdam TV (Ziggo 36, KPN 1349) en livestream (www.openrotterdam.nl/live).

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat