Verdachte gewelddadige verkrachting Kralingen opgepakt

Dit weekend vond er een gewelddadige verkrachting plaats in de Herman Bavinckstraat in Kralingen Rotterdam. Een jonge Indonesische uitwisselingsstudent raakte op 21 juli zwaargewond bij het zedenmisdrijf. De politie heeft bekend gemaakt dat er dinsdagavond een verdachte is aangehouden.
De aangehouden verdachte is een 18-jarige man. De verdachte kon worden aangehouden op basis van het signalement dat was afgegeven en de camerabeelden op de route waarlangs het slachtoffer fietste de bewuste ochtend.

Het slachtoffer fietste van het Rotterdam Centraal Station naar huis om 05.00 ‘s ochtends. Thuis aangekomen wilde de vrouw haar fiets op slot doen en werd op dat moment aangevallen door een toen nog onbekende man. De vrouw werd in bedwang gehouden met een fietsketting om haar nek en werd gewelddadig toegetakeld. Buren hebben de vrouw gehoord, maar hebben niet op tijd ingegrepen. De vrouw werd na het misdrijf met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd, waar zij nog steeds verblijft. Familieleden zijn vanuit Indonesië overgekomen.

De politie werkt sinds zondagochtend met een groot team aan de zaak. Verdere informatie is nog niet bekend.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter