Verveel TV helpt Rotterdamse boomklimmer Lou van zijn verveling af

Nu de zomervakantie is begonnen slaat de verveling toe! VerveelTV komt je redden! Lina uit Rotterdam West verveelt zich! Via de Mystery Box krijgt ze een steengoede anti-verveeltip van Ninabelle uit Rotterdam Zuid.

Op 17 juli hebben alle Rotterdamse kinderen zomervakantie. Maar wat als je er dit jaar niet op uit gaat? Misschien kun je door de coronacrisis niet op vakantie of sla je überhaupt een jaartje vakantie over. Filmmakers Charlotte Brand en Jikke de Gruijter van A Small Production Company slaan de handen ineen met de Rotterdamse jeugd om de verveling te bestrijden door de kinderen buitenspeeltips met elkaar te laten uitwisselen.

Aflevering 3
Lig jij ook verveeld op de bank?! VerveelTV komt je redden! Boomklimmer Lou in het Nieuwe Westen is aan een tip toe! Via de Mystery Box krijgt hij een avontuurlijke anti-verveel tip van Mario uit Rotterdam Zuid. Een speciale editie van Het Saaiste Nieuws Journaal brengt je up to date over de saaiste gebeurtenissen. Abdel neemt je mee op insecten-zoek-avontuur.