Series van OPEN Rotterdam/
Verveel TV

Op 17 juli hebben alle Rotterdamse kinderen zomervakantie. Maar wat als je er dit jaar niet op uit gaat? Misschien kun je door de corona-crisis niet op vakantie of sla je überhaupt een jaartje vakantie over. Filmmakers Charlotte Brand en Jikke de Gruijter van A Small Production Company slaan de handen ineen met de Rotterdamse jeugd om de verveling te bestrijden door de kinderen buitenspeeltips met elkaar te laten uitwisselen. In de zesdelige serie ‘VerveelTV’ presenteren de kinderen hun eigen aflevering, waarin ze direct een review geven van de ontvangen Verveel-tip.

Aflevering 6 – Asya en Dia

Asya en Dia uit Katendrecht zijn vriendinnen sinds groep 1 en vervelen zich al jaren! Gelukkig worden zij in de allerlaatste aflevering van VerveelTV op het nippertje van de verveling gered met een toptip van Mare en Lize uit Blijdorp. De tip van deze week is creatief én gericht op de natuur in de stad.

Aflevering 5 – Ninabelle

Zelfs Ninabelle’s ultra cute hondje kan haar niet vermaken! Geen paniek, Verveel TV komt naar Charlois om haar te redden. In de Mystery Box zit een groene verveel tip van natuurliefhebber Lou uit het Nieuwe Westen.

Aflevering 4 – Mario

Mario uit Zuid verveelt zich en staart urenlang naar het plafond! Maar geen zorgen, Verveel TV komt hem redden! Via de Mystery Box krijgt hij een creatieve anti-verveeltip van Dia en Asya uit Katendrecht. We zitten nog middenin de pandemie.. van verveling! Hoe strijden we daar tegen? Bekijk het reclameblok voor advies. Daarnaast laat Romy Rockx van Queer Gym zien dat de hele wereld een gym is en showed je een work-out voor op straat.

Aflevering 3 – Lou

Lig jij ook verveeld op de bank?! VerveelTV komt je redden! Boomklimmer Lou in het Nieuwe Westen is aan een tip toe! Via de Mystery Box krijgt hij een avontuurlijke anti-verveel tip van Mario uit Rotterdam Zuid. Een speciale editie van Het Saaiste Nieuws Journaal brengt je up to date over de saaiste gebeurtenissen. Abdel neemt je mee op insecten-zoek-avontuur.

Aflevering 2 – Lina

Nu de zomervakantie is begonnen slaat de verveling toe! VerveelTV komt je redden! Lina uit Rotterdam West verveelt zich! Via de Mystery Box krijgt ze een steengoede anti-verveeltip van Ninabelle uit Rotterdam Zuid.

Aflevering 1 – Mare & Lize

De zomervakantie is begonnen en de verveling ligt op de loer! VerveelTV komt je redden! Mare en Lize uit Blijdorp ontvangen een tip van Lina uit Rotterdam West om hun chronische verveling te bestrijden. Welke tip zal er uit de mystery box tevoorschijn komen? Ben jij helemaal klaar met deze planeet? Blijf dan nog even hangen in het reclameblok. Villasoof Astrid laat verschillende kunstwerken in de openbare ruimte zien. 

Aflevering 6 – Asya en Dia…

Aflevering 5 – Ninabelle …

Aflevering 4 – Mario…

Aflevering 3 – Lou…

Aflevering 2 – Lina…

Aflevering 1 – Mare & Lize …