Verwenmiddag voor kankerpatiënten en naasten

Stichting OOK en Stichting Voor Jou willen mensen mensen met kanker een middag laten verwennen. Op zaterdag 13 december 2014 kunnen 33 kankerpatiënten samen met een naaste die veel voor hen betekent, genieten van een ontspannend verwenmoment in het OOK Centrum in Rotterdam.
Tijdens de verwenmiddag worden de deelnemers in de watten gelegd met een massage, gezichtsbehandeling, kleuradvies of voetreflexbehandeling. Deelnemers kunnen ook een workshop over voeding, mindfulness, yoga of Tai Chi volgen of creatief aan de slag gaan. Thee met lekkers maken het verwenmoment compleet.

De verwenmiddag is speciaal voor vrouwen én mannen uit de regio Rotterdam Rijnmond, die in de afgelopen 2 jaar de diagnose kanker hebben gekregen of een palliatieve behandeling krijgen. Elke deelnemer mag één naaste meenemen.

Op zaterdagmiddag 13 december zijn de bezoekers welkom tussen 13:00 en 17:00 uur in het OOK Centrum op de Zorgboulevard, Maasstadweg 90 in Rotterdam. Bezoek www.stichting-ook.nl voor meer informatie.