Video | Schilder mee met Pluspunt en de SKVR op OPEN Rotterdam

Schuilt er in jou een Picasso of van Eijk en wil je het schildersvak leren? Dat komt goed uit want vanaf juli kan je door naar ‘Schilder je Mee?’ op OPEN Rotterdam te kijken een schildercursus volgen! Mart Bechtold is beeldend kunstenaar en coördinator van Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR) en maakt van jou in zes lessen een ware kunstschilder. Schilder je mee?

Het programma ‘Schilder je mee?” is een samenwerking tussen SKVR, Pluspunt en Gemeente Rotterdam en is gericht op het verbinden van kwetsbare oudere Rotterdammers en het verminderen van eenzaamheid. Tijdens een driedelige schilderworkshop leren beginnende creatievelingen onder meer alles over het gebruik van kleuren, het maken van een achtergrond en eindigen ze de laatste les met een schilderij van een Rotterdams icoon.

‘Schilder je mee?’ is vanaf 7 juli wekelijks op het TV kanaal OPEN Rotterdam en op de website openrotterdam.nl te volgen. Meedoen? Dat kan! Meld je aan, ontvang een compleet schildersetje en volg vanuit huis de lessen. De schilderset bestaat uit een
schilderdoekje, penselen en een setje acrylverf. De setjes worden persoonlijk bezorgd of afgehaald en de beschilderde doekjes kunnen in hetzelfde doosje teruggestuurd worden. Afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal teruggestuurde werken wordt er een expositie georganiseerd waarbij de thuis gemaakte schilderijtjes worden tentoongesteld. Meld je hier aan!

 

OPEN Rotterdam TV is te zien via
Ziggo digitaal op kanaal 36
KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1349.
Analoog op kanaal 67+ (800 MHz)