Vier nominaties voor OPEN Rotterdam bij Lokale Omroep Awards

OPEN Rotterdam is dit jaar 4 keer genomineerd bij de Lokale Omroep Awards van de OLON. Het dagelijks magazine 010nu voor tv is genomineerd in de de categorie Nieuws en Actualiteiten. Daarnaast zijn 2 (!) presentatrices van OPEN Rotterdam genomineerd voor de Award Presentatietalent : Laurence van Ham en Samantha Coleridge.

Ook nominatie voor Lokale Omroep van het jaar 2016
Eerder al werd bekend dat OPEN Rotterdam (voor de tweede keer op rij) genomineerd is voor de titel Lokale Omroep van het jaar.

Op vrijdag 10 juni worden de winnaars van de Awards en de titel Lokale Omroep van het Jaar bekend gemaakt in Beeld en Geluid in Hilversum als afsluiting van de Week van De Lokale Omroep (4 t/m 10 juni 2016).

Vakjury
De jury van de Lokale Omroep Awards 2016, onderdeel De Lokale Omroep van het Jaar, bestaat uit:
Toine van Peperstraten (presentator FOX Sports en SBS6 voetbal): voorzitter, Mezen Dannawi (NPO, Strategie en Beleid), Sieb Kroeske (docent Radiomanagement Hogeschool InHolland), Frits Lintmeijer (Adviseur strategie, organisatie, communicatie, politiek), Jan Westerhof (Directeur Audio NPO) en Michiel Bosgra (Studio040, De Lokale Omroep van het Jaar 2015).

Cross mediaal

OPEN Rotterdam is de Rotterdamse publieke crossmediale organisatie die officieel sinds 1 januari 2014 verhalen op de website en social media publiceert, en uitzendt op tv in Rotterdam. Vanaf begin 2015 maakt OPEN het dagelijkse TV magazine 010Nnu met verhalen uit de stad. OPEN Rotterdam werkt in de stad samen met een groot aantal partners uit media, onderwijs en de culturele sector. Bovendien is talentontwikkeling een van de speerpunten van OPEN Rotterdam.