Vlogger Jeanny inspireert velen na haar maagverkleining, inclusief haar moeder

133 Kilo woog ze toen OPEN Rotterdam anderhalf jaar geleden bij vlogger Jeanny op bezoek kwam. Het was toen net een maand voordat de maagoperatie zou plaatsvinden. Inmiddels is ze meer dan 50 kilo lichter en heeft ze haar levensstijl drastisch omgegooid. Via haar vlogs inspireert ze velen die in een zelfde situatie zitten.
Volgens Jeanny is de operatie aan te raden, maar is het niet voor luie mensen. ‘’Het is echt niet makkelijk. De operatie is niet zonder risico’s en de drie dagen na de operatie voel je je alsof je dood wilt.’’, aldus Jeanny. ,,Daarnaast kan je de eerste periode niet alles meer eten zonder goed ziek te worden. En je moet ook uitkijken met de hoeveelheid. In het ziekenhuis waarschuwden ze dat je na een tijdje toch meer trek gaat krijgen, waardoor je dus weer zwaarder kan worden’’. Inmiddels is Jeanny ook een fervent sporter en gaat ze regelmatig hardlopen en naar de sportschool.

De periode vóór en na de maagverkleining heeft Jeanny een vlog bijgehouden om kijkers te informeren over hoe het proces van een maagverkleining verloopt. Inmiddels heeft ze een trouwe schare volgers die veel aan haar hebben. En ook Jolanda, de moeder van Jeanny, is een fan. Sterker nog, afgelopen maart heeft zij zelf een maagverkleining laten doen en is zij al 35 kilo afgevallen.

Bekijk hieronder de reportage.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat