Vloggers OPEN Rotterdam

OPEN Rotterdam, voor en door Rotterdammers, dat staat hoog in het vaandel. Om nog dieper in contact met de Rotterdammers te treden werkt OPEN Rotterdam ook met vloggers op vrijwillige basis. Deze Rotterdammers maken samen met OPEN Rotterdam vlogs over hun interesses en hun Rotterdam.

Het Vloggersteam van OPEN Rotterdam wordt gevormd door Thijs Bos, Kelly van de Sande, Darren den Boer, Zeny Rosalina, Lauren Verburgh, Lotte Boon, Dani King, Linsey van der Put, Yoeri Meulemans, Beke Olyrhook, Daisy Da Veiga, Junion Hanenberg en Peter van Drunen. Het team van vloggers is al sinds 2015 actief. OPEN Rotterdam is altijd op zoek naar nieuwe vloggers.

Vlogger Thijs
Thijs Bos 
Sinds anderhalf jaar woon ik in Rotterdam. Ik ben van Doetinchem, naar Arnhem, naar Utrecht, naar mijn (voorlopige) eindbestemming Rotterdam-Noord verhuisd. Ik werk als interactie- en visueel ontwerper bij een kleine studio waar ik veel van mijn creativiteit kwijt kan. Creativiteit is belangrijk voor mij. Ik ga dan ook graag op zoek naar nieuwe dingen, of dit nu in design, film, muziek, architectuur of eten is. Als het maar gezellig, interessant en inspirerend is. OPEN biedt mij de mogelijkheid om te vertellen wat ik leuk vind, waarom ik het leuk vind en of ik het anderen zou aanraden.

Vlogger Kelly
Kelly
Ik ben Kelly, designer in Rotterdam. Als ik niet ontwerp dan ben ik aan het eten, slapen of dansen. Ik vraag mij graag van alles af. Omdat ik het simpelweg móét weten of omdat ik iets gewoon niet snap. Want wat is nou écht belangrijk? Waarom eet iedereen opeens ‘gezond’? Wat is een milieu-vrije zone? Waarom vind ik het zo belangrijk wat anderen vinden? Maar ook helemaal niet? Is het ok om in één keer een pot olijven leeg te eten? En waarom vinden mensen het zo leuk zichzelf te filmen? Inclusief ikzelf? Lets find out!
 
Vlogger Zeny 2Zeny 
Ik ben Zeny (spreek uit ‘zie-naai’ zoals in ‘zie mij’). Ik heb nog nooit een potje monopoly gewonnen, nog steeds moeite met veters strikken en een onverklaarbare angst voor windmolens. Gelukkig heb ik ook een paar goede kwalititeiten; een passie voor fotograferen, een lust voor reizen en een grote interesse voor festivals. Daarnaast heb ik een grote liefde voor de stad waar ik ooit het levenslicht zag; Rotterdam. In mijn tienerjaren nam ik deze stad veel voor lief maar de afgelopen jaren is mijn affectie alleen maar toegenomen en neemt daardoor steeds serieuzere vormen aan. Als OPEN Vlogger hoop ik mijn liefde voor Rotterdam een beetje op jullie over te brengen.

Vlogger Darren
Darren 
Ik ben Darren en bijna afgestudeerd als UX designer. Ik ben geboren in Rotterdam, toen een tijd weggeweest, maar voor mijn studie weer teruggekeerd naar deze mooie stad. Rotterdam is in mijn ogen vernieuwend en creatief en biedt ons daarmee de kans om steeds opnieuw de stad te ontdekken. Van festivals tot aan lokale food markets, het is er allemaal! Met mijn vlogs wil ik iedereen laten zien hoe mooi Rotterdam is, maar ook hoe ‘lekker’ deze stad kan zijn. Met mijn passie voor eten en koken probeer ik dit laatste dan ook graag te verwerken in een aantal van mijn vlogs.

Vlogger Dani
Dani 
Ik ben Dani (Danitsja maar, dat zeggen we lekker niet), geboren en getogen in Rotterdam en sinds 5 jaar woon ik in het pittoreske Rhoon met mijn dochter van 14, een chihuahua van 1 en een poes van 6…juist hellup! Ik heb een aantal jaar gewerkt als bodypiercer en floormanager in tattoo studio’s dat verklaart al die plaatjes. Mijn grote verslavingen zijn mijn telefoon en Instagram. En zo is het vloggen voor mij ontstaan. Momenteel ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen. Toen ik de kans kreeg om als OPEN Vlogger aan de slag te gaan greep ik die met beide handen aan! 

Vlogger Junion 2
Junion Hanenberg 
Junion is onze kookvlogger. Wekelijks inspireert hij ons met nieuwe heerlijke recepten. Alle recepten kun je als pdf document van de website www.kokenmetjunion.nl gratis downloaden.

Vlogger Yoeri
Yoeri
Derdejaars student Civiele Techniek Yoeri Meulemans komt uit Rotterdam is een geval apart. Dominorecords te verbreken met tienduizenden stenen, 200 hamburgers bestellen, of regelmatig mee mogen varen op maas 0 euro. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of hij heeft het gedaan. Deze vlogger laat zich door niemand tegenhouden, en wilt alles een keer gedaan hebben. “Mensen moeten zeggen dat ik gek ben, want anders zijn mijn vlogs niet origineel genoeg. Als mensen tegen mij zeggen dat ik normaal moet doen, voel ik mij zelfs beledigd! Je kunt geen spijt krijgen van dingen die je gedaan hebt, alleen wel als je ze niet gedaan hebt.” Naast filmen en dominobouwen, is deze vlogger ook vaak op het water te zien. Zeilen is zijn lust en zijn leven. Deze vlogger houdt veel van sport en recreatie en zal daarmee Rotterdam regelmatig op de kaart zetten. Kortom: Je kunt van deze vlogger meer verwachten, dan jij kunt verzinnen!

Vlogger Beke
Beke
Hoi, ik ben Beke, ik blog en vlog ik en stel graag vragen aan allerlei mensen over allerlei onderwerpen om mijn perspectief te verbreden. Sinds 2008 woon ik in Rotterdam. De stad blijft me verrassen en uitdagen, dat is mooi want ik ben best wel verslaafd aan het opdoen van nieuwe ervaringen. ‘s Avonds over de Erasmusbrug fietsen met uitzicht op de skyline, dat is een geluksmomentje. Nou ja, vanaf het stuk dat je naar beneden gaat dus. In de vlogs voor OPEN wil ik de diversiteit van Rotterdam en zijn bewoners opzoeken en voor jullie in beeld brengen.