Voetbalsupporters geven liefde aan ziekenhuis medewerkers

Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland zijn ziekenhuismedewerkers hard aan het werk. Feyenoord supportersvereniging FRFC1908 heeft een hartverwarmende waardering gegeven aan de Rotterdamse ziekenhuizen Maasstad, Franciscus Gasthuis en het Erasmus MC. Ook de Sparta supporters hebben een spandoek gemaakt en opgehangen als waardering.

Vitale beroepen in Nederland gaan door met hun werkzaamheden. Vooral de zorg heeft veel te verduren door het coronavirus uitbraak. Daarom hebben de Feyenoord en Sparta supporters besloten om extra liefde te geven aan de helden op klompen. Op het spandoek staat “Stekker door Strijd”. Op het dak van het Franciscus ziekenhuis staat het spandoek te wapperen in de wind. Bij het Maasstad en Erasmus MC is het spandoek te zien voor de ingang van het ziekenhuis.

“Het is een typische Rotterdamse zin”, zegt marketing en communicatiemedewerker van het Franciscus Gasthuis. Zij zijn heel erg dankbaar voor dit gebaar. Het is een goede steun in de rug voor de ziekenhuismedewerkers. “Helden van de zorg! Rotterdam steunt jullie”, zeggen de Spartanen op het spandoek.

Rotterdammers staan klaar voor elkaar! Benieuwd naar meer initiatieven om elkaar een hart onder de riem te steken? Kijk dan hier!

HELDEN van de zorg ????? pic.twitter.com/GUmyllMPP9

— SPANGENAREN (@SPANGENAREN) March 16, 2020

Wat een hartverwarmende verrassing van de supporters van @FRFC1908 ??Een hart onder de riem voor al onze medewerkers die keihard werken. Bedankt namens iedereen in het Maasstad Ziekenhuis! ?? #sterkerdoorstrijd #frfc1908 #bedankt pic.twitter.com/3H16GPxoul

— Maasstad Ziekenhuis (@MaasstadZknhuis) March 16, 2020

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat