Volg 47e editie van IFFR bij OPEN Rotterdam

Ook dit jaar is het International Film Festival Rotterdam (IFFR) te volgen bij OPEN Rotterdam. Met recensies, updates en een speciaal liveverslag van RTM op 26 januari in LantarenVenster! Een programma dat volledig in het teken staat van Rotterdam en film.

Volg ons verslag van RTM op vrijdag 26 januari vanaf 14:00 via openrotterdam.nl, Facebook en YouTube. Kijk op zaterdag 27 januari vanaf 18:00 naar een speciale uitzending op OPEN Rotterdam TV. Zo beleef je de 47e editie van IFFR echt!

Bars te zien tijdens IFFR
‘Bars’ wordt deze dag ook vertoond. Deze documentaire gaat over een jongen uit Rotterdam-Zuid, die sport aangrijpt om te ontsnappen aan de negatieve spiraal in zijn leven. Bars is winnaar van de Rotterdam Sportfilm Award 2017 en is mede mogelijk gemaakt door OPEN Rotterdam, Rotterdam Topsport en Cinecrowd.

Bekijk hier het programma ‘RTM: een dag vol 010 op IFFR 2018’.

Tijdens het IFFR zijn meer dan 500 films te zien. Zowel opkomende als gevestigde filmmakers krijgen hier een podium. Samen veranderen ze Rotterdam in een opwindende filmstad.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat