Volgens deze Feyenoordsupporters hoort vuurwerk er gewoon bij

Wij zijn Rotterdammers is een nieuwe serie die de wereld rondom de wedstrijden van de voetbalclub Feyenoord zichtbaar maakt. In vijf afleveringen volgen we Rotterdammers die vooral één ding met elkaar gemeen hebben: een pure passie voor de club Feyenoord. Vanaf 17 april te zien bij OPEN Rotterdam. We volgen het leven door de ogen van fanatieke supporters, waaronder een topsporter, tattoo-artiesten en de mensen achter de Rotterdamse horeca. De serie biedt een kijkje in de keuken die normaal voor veel mensen niet toegankelijk is. Leef mee en volg de reis van deze markante Rotterdammers én Feyenoorders.

Roy de Raad is wel benieuwd hoe het voelt om in de ring te staan met Luis Tavares en ervaart het aan den lijve. Samen gaan ze vervolgens langs bij Wim Hof en overwinnen ze hun angsten met een duik in een ijsbad. 

Onder het motto ‘No pyro, no party’ geven de feyenoordsupporters regelmatig de spelers een steun in de rug voor de wedstrijd. Dat wordt niet altijd gewaardeerd door de politie en gemeente. Afgelopen december liep zo’n actie in het centrum niet helemaal zoals gehoopt.