Series van OPEN Rotterdam/
Voor De Koning

Koningsdag in Rotterdam wordt dit jaar extra koninklijk, feestelijk, en vooral groter dan ooit. De royals bezoeken namelijk op 27 april onze Maasstad. Door heel de stad zijn Rotterdammers al hard bezig om de stad zo oranje mogelijk te maken. In ‘Voor De Koning’ word je meegenomen in de voorbereidingen van de stad die zich klaarmaakt voor de komst van de koning!

Kunstenaars geven Rotterdam kleur voor de koning

Koningsdag in Rotterdam belooft dit jaar een groot feest te worden. De royals bezoeken namelijk donderdag 27 april de Maasstad. In de serie ‘Voor de Koning’ zie je hoe Rotterdam zich opmaakt voor de komst van de Koninklijke familie. In de derde aflevering aandacht voor kunst. Bijzondere creaties en (kunst)werken kleuren in aanloop naar, en tijdens Koningsdag, Rotterdam oranje.

Kleding voor de koning

Met Koningsdag voor de deur maakt Rotterdam zich zichtbaar voor op een groot feest. Dit jaar specialer dan ooit vanwege het bezoek van de koninklijke familie aan de Maasstad. In ‘Voor De Koning’ word je meegenomen in de voorbereidingen van de stad die zich klaarmaakt voor de komst van de koning! Met in deze aflevering een bijzonder Koningsdag kostuum voor DJ Bootsy Paul en het verhaal van leer kunstenaar Benyamin die drie koninklijke jassen maakt voor de prinsessen van Oranje.

Zingen voor de koning

Joany Muskiet en Black Gospel Choir 4U, KCOV Hallelujah en ZangExpress en de kinderen van de Emmausschool zingen tijdens het feest voor de koning.

Kunstenaars geven Rotterdam kleur voor de konin…

Kleding voor de koning…

Zingen voor de koning…