Voor het eerst huttendorp in Schiebroek dankzij bewoners

Kinderen in Schiebroek zijn druk bezig met het bouwen van een huttendorp op het terrein van Natuurtalent. Het is de eerste keer dat dit evenement in Schiebroek wordt gehouden. Het initiatief hiervoor kwam vanuit de bewoners. Samen met TOS (Thuis op Straat) en Dock organiseren zij dit vor de kids uit het gebied.
Afgelopen zondag werd het gereedschap uit de gereedschapskist gehaald en tot en met dinsdag wordt er flink geklust aan de hutten. Dinsdagavond wordt het evenement afgesloten met pizzabakken onder leiding van een heuse pizzabakker en een etentje. Peter Steenbergen van TOS is enthousiast over het Huttendorp Schiebroek: “We doen dit voor het eerst in Schiebroek en ik hoop dat er een tweede en derde editie komt”.

Deze week staat er voor TOS ook een ander evenement op de planning: een mini-vakantie voor tienermoeders en hun kinderen op het ss Rotterdam. Tijdens deze mini-vakantie worden er 50 moeders verwacht. Er staat een moi programma voor ze klaar en ze mogen op het schip overnachten.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter