Voorjaarsvakantie is begonnen! Wat is er dit weekend te doen in Rotterdam?

Het is eind februari en dus voor sommigen tijd voor de voorjaarsvakantie! OPEN Rotterdam zet de activiteiten die je kunt ondernemen voor je op een rijtje.

Wijnbar Cult
Deze zaterdag opent horecagelegenheid Cult haar deuren aan de Oostkousdijk. Eigenaar Rutger van der Pol is sommelier en schenkt voortaan hier zijn wijnen. Zaterdag om 15.00 wordt de wijnbar officieel geopend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ???? (@bar.cult)


Toffler Festival
Kijk niet gek op als je veel festivalgangers voorbij ziet komen. Zaterdag in de Onderzeebootloods genieten muziek- en dansliefhebbers van internationale en nationale techno- en house artiesten.

Afval opruimen
De schade van de staking afgelopen week van afvalophalers in de stad is nog altijd niet volledig hersteld. Zwerfie, een initiatief dat zich inzet voor een schoon Rotterdam, deelt op hun socials beelden van een onopgeruimd Rotterdam. Dus voor wie graag de handen uit zijn mouwen steekt: lekker opruimen in de wijk!

Woonprotest
Zondag vindt het woonprotest, in de vorm van een mars tegen woonleegstand in Nederland, in Amsterdam plaats. STUUR, de organisatie die opkomt voor de Rotterdamse student, moedigt Rotterdam aan om mee te reizen naar 020. Laat jij je stem horen? Aanwezig om 10:45 op Rotterdam Centraal!

Fijn weekend!