Waan je in het Historisch Delfshaven van eeuwen geleden met Ketels aan de Kade | FESTIVAL TV

Waan je deze vrijdag in het Rotterdam van 4 eeuwen geleden! Tijdens Ketels aan de Kade | FESTIVAL TV kijken we terug op eerdere edities van het historische food festival. Een aflevering met tal van eeuwenoude ambachten, kookdemonstraties, straattheater, Middeleeuwse troubadours, exposities en proeverijen. Kijk mee om 14:00 en 20:00 op OPEN Rotterdam TV en vanaf 14:00 online.


Dit jaar zou een extra speciale editie van Ketels aan de Kade plaatsvinden, maar dit kon door de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Het festival was dit jaar buitengewoon passend zijn, omdat het precies 400 jaar geleden is dat de pelgrimvaders vanuit Delfshaven vertrokken naar Amerika. In Ketels aan de Kade | FESTIVAL TV kijken we onder andere terug naar optredens van Jules Deelder met zijn jazztrio en de Wannebiezz en proeven we alsnog een beetje de sfeer van het foodfestival.

OPEN Rotterdam FESTIVAL TV en via livestream

Vrijdag 14 augustus 14 tot 15 uur en van 20 tot 21 uur.

FESTIVAL TV
OPEN Rotterdam, Rotterdam Festivals en de festivalorganisaties slaan de handen ineen en brengen samen de festivalagenda tot leven door speciale uitzendingen op OPEN Rotterdam FESTIVAL TV. Op de geplande festivaldagen zijn er speciale FESTIVAL TV-blokken (tussen 14 tot 16 uur en tussen 20 tot 22 uur) op OPEN Rotterdam TV (Ziggo 36, KPN 1349) en livestream (www.openrotterdam.nl/live)

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat