Wat is de leukste hond van Rotterdam? Wij doen vijf suggesties!

De verkiezing Mooiste Hond 2020 is op zoek naar de leukste honden van Rotterdam en roept iedereen op zijn of haar honden te nomineren. Door de jaren heen kwamen wij heel wat honden tegen tijdens het draaien van onze items. Wat ons betreft zijn Ziggy, Jackie, Bhodi, Toby en Bas de leukste honden van de stad.
Ziggy kreeg in 2017 trainingen van zijn baasje om zo op militaire missies te kunnen en Jackie is via Petbnb dikke maatjes geworden met haar oppasbaasje Rosa. Hulphond Bhodi staat Melissa bij die een eetstoornis heeft. Ze doen bijvoorbeeld samen de boodschappen.

Toby ging eerder dit jaar samen met zijn baasje Patricia het International Film Festival Rotterdam in De Doelen, dat volledig in het teken stond van honden. Schoolhondje Bas maakt het leerlingen op het Montfort College sinds kort meer naar hun zin, bijvoorbeeld door lekker met ze te kroelen.

Wat is jouw favoriete hond? Je nominaties insturen kan op de website van de Mooiste Hond 2020. Stemmen op de leukste honden kan vanaf dinsdag 17 maart.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat