Waterdemo’s, duiktanks en jetski’s in drie afleveringen Wereldhavendagen | FESTIVAL TV

Beleef de 43ste editie van Wereldhaven met een terugblik naar eerdere edities in drie afleveringen van OPEN Rotterdam FESTIVAL TV. Ga mee langs de Parkkade en neem een duik in een tank of struin langs de kraampjes bij de Veerhaven. We kijken terug met reportages uit voorgaande jaren, genieten van demonstraties op de Maas èn sluiten natuurlijk af met een knallende vuurwerkshow! Op 4, 5 en 6 september op OPEN Rotterdam TV en online.

OPEN Rotterdam FESTIVAL TV en via livestream
Vrijdag 4 september 14.00 tot 15.00 uur en van 21.00 tot 22.00 uur.
Zaterdag 5 september 14.00 tot 15.00 uur en van 20.00 tot 21.00 uur.
Zondag 6 september 14.00 tot 15.00 uur en van 20.00 tot 21.00 uur.

Aflevering 1

In de eerste aflevering van Wereldhavendagen | FESTIVAL TV kijken we terug naar vorig jaar, gaan we langs de Wilhelminapier en krijgen we een terugblik van de editie in 2018. OPEN Vloggers Houda en Youri nemen ons mee de Maas op en de Marine neemt het op tegen piraten. Kijk hieronder mee!

Aflevering 2
In aflevering twee van de Wereldhavendagen | FESTIVAL TV krijgen we een inkijk in het reilen en zeilen van haven en kijken we terug naar een interview met directrice Sabine Bruijnincx, directeur van Stichting Wereldhavendage in het kader van de 40ste editie. We gaan langs een boekhandelaar met een kraampje aan de Veerhaven en kijken we naar het sleepbotenballet van 2019. 

Aflevering 3
De laatste aflevering van de Wereldhavendagen | Festival TV sluiten we af met een knallende vuurwerkshow, maar niet voordat we kijken een demonstratie van baggerschepen op de maas en de Konkinlijke Roeivereniging Eendracht in de Rotterdamse haven in actie zien. Ook gaan we langs het politieplein in 2019 en krijgen we een tour over het patrouilleschip de Zeearend van de kustwacht. 

FESTIVAL TV
OPEN Rotterdam, Rotterdam Festivals en de festivalorganisaties slaan de handen ineen en brengen samen de festivalagenda tot leven door speciale uitzendingen op OPEN Rotterdam FESTIVAL TV. Op de geplande festivaldagen zijn er speciale FESTIVAL TV-blokken (tussen 14 tot 16 uur en tussen 20 tot 22 uur) op OPEN Rotterdam TV (Ziggo 36, KPN 1349) en livestream (www.openrotterdam.nl/live).

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat