We Are Labels opent eerste boutique in Rotterdam

Het Nederlandse modebedrijf We Are Labels dat bekend staat om haar boutiques met kleine, exclusieve en betaalbare internationale merken, heeft haar eerste boutique geopend in Rotterdam. 
Op de Meent 119-121 kan je vanaf nu terecht voor kledingitems voor dames en heren en gifts en accessoires. Voor het modebedrijf dat in Amsterdam al flink vertegenwoordigd is, was Rotterdam de nummer één keuze voor het openen van een nieuwe boutique.

Op de Meent 119-121 is We Are Labels Rotterdam te vinden in een pand dat onderdeel is van Het Timmerhuis. De begane grond is gevuld met de mannen kledingcollectie. Ook vind je hier een fijne selectie gifts. In de kelder vind je de kledingcollectie voor vrouwen en accessoires.

We Are Labels opende eind 2010 haar eerste dames boutique aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. In korte tijd zijn daar nog eens vijf boutiques in Amsterdam, één boutique in Rotterdam en de webshop Wearelabels.com bijgekomen. In de We Are Labels boutiques vind je kleine, exclusieve en internationale modemerken die je bijna nergens anders vindt. Voorwaarde is dat de kleding betaalbaar is, want het motto is niet voor niets ‘Only great minds can afford simple style’.