Werknemers milieuparken komen bij na enorme drukte

Rotterdammers kunnen weer in alle rust hun afval scheiden. De afgelopen weken was het ontzettend druk bij de milieuparken door de corona crisis. De rust is inmiddels weer teruggekeerd.
Jan, de manager van Milieupark Alexander is blij dat het weer wat rustiger is: “Het extreem druk, er stonden rijen met wachttijden van twee uur, we moesten mensen wegsturen”. Door de regelgeving omtrent het Coronavirus mochten mensen niet samen naar binnen: “We moesten mensen vragen uit de auto te gaan, dat vonden ze niet zo leuk” Vervolgt Jan. De reden van de extreme drukte is voor Jan duidelijk: “Door Corona hadden mensen veel meer vrije tijd. Mensen gingen massaal opruimen en brachten het afval hier naartoe”.

Het personeel is blij dat de rust is wedergekeerd. Een van de werknemers zegt: “Dit was het allerdrukste milieupark in heel Rotterdam. Ik ben blij dat het weer rustiger is, je wilt de mensen toch niet teleurstellen”.

Wil jij ook in alle rust afval scheiden? Milieuparken zijn te vinden in Charlois, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek, Ijsselmonde, Prins Alexander, Hoek van Holland en Rozenburg