Wie komen er toch op de Delftse Poort? ‘Ik mag niks zeggen’

Welke Oranjespelers komen op het Delftse poortgebouw? Daar zijn wij reuze benieuwd naar. Op het 150 meter hoge Delftse Poort gebouw staat een enorm grote afbeelding van Oranjespelers, waarschijnlijk in verband met het aankomende WK 2022. Het gaat om twee spelers van het Nederlands voetbalelftal. Maar wie zijn het precies? Dat is de vraag.

Wij willen de onderste steen boven, dus we bellen met de Delftse Poort. Maar daar houden ze vooralsnog de kaken stijf op elkaar. “Wij mogen helaas geen informatie geven”, is te horen. “Dat komt vanwege bepaalde rechten. Daardoor mogen we er niks over zeggen.”

Wanneer de gezichten van de twee voetballers worden onthuld blijft ook nog even onbekend. “Er is nog geen datum voor de onthulling vastgesteld”, aldus de receptioniste van het gebouw bij Rotterdam Centraal Station. Binnenkort zullen we het zeker weten, maar vooralsnog blijft het gissen.

‘Als het Berghuis maar niet wordt’
Welke spelers denk jij? Onze volgers reageerden massaal op die vraag en er kwamen verschillende antwoorden uit. De een denkt aan Miedema en Wijnaldum, de ander aan Lieke Martens samen met Wijnaldum. Eén volger ziet er zelfs Ihattaren en Ziyech in, maar dat vinden wij wat vergezocht. “Als het Berghuis maar niet wordt, dan val ik van mijn stoel.”

Het is niet de eerste keer dat er Oranjespeler(s) op het gebouw komen. Er stonden al eens eerder afbeeldingen van Edgar Davids in zijn oranje tenue in het kader van EURO 2002 op het gebouw. Ook stonden er zes jaar geleden hardlopers op het gebouw in verband met het 35-jarig jubileum van de Marathon Rotterdam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OPEN Rotterdam (@openrotterdam)