Wie verras jij op Valentijnsdag met een wens door heel de stad?

Valentijnsdag kruipt dichterbij en met anderhalve meter is dat iets minder romantisch dan normaal. Stichting de Loodsen heeft daarom een actie bedacht om op een leuke manier je liefde te betuigen aan een speciaal iemand of om gewoon iemand te bedanken voor zijn of haar steun in het afgelopen jaar.

Op 14 februari zijn op de Rotterdamse buitenreclameborden de leukste, meest poëtische, liefste, origineelste en/of pittigste valentijnswensen van Rotterdammers te zien. Naast de posterplekken komen de berichten ook terug op diverse digitale schermen in de stad. Wie een liefdesboodschap supergroot wil terugzien in de stad kan tot 1 februari gratis een bericht insturen.

Joost Maaskant van Stichting de Loodsen laat weten dat het storm loopt. “Inmiddels hebben we al meer dan 300 berichten ontvangen. Daarvan maken we posters die in de stad te zien gaan zijn.” Rotterdammers die een boodschap insturen, bepalen zelf of ze een naam of letter als afzender op de poster willen zetten. De organisatie plaatst geen achternamen, anonieme wensen zijn ook welkom. De oproep is bedoeld voor alle Rotterdammers dus ook voor kinderen. Meer informatie is hier te vinden.