Series van OPEN Rotterdam/
Wijkraadvlog

Wijkraadsleden die vloggen voor ons in samenwerking met stemmen in de stad

Politieke Update: Kandidaten voor de wijkraad vloggen en campagne is nu echt merkbaar in de stad

Ook voor de kandidaat-wijkraadsleden is de campagne begonnen en je zal vast al posters hebben zien hangen in je wijk. Mireille en Reidar zijn de straat op gegaan en hebben een buurtbewoner gevraagd wat hij belangrijk vindt in hun wijk het Oude Noorden. En in BoTu-Spangen wordt een talkshow georganiseerd voor kandidaat-wijkraadsleden om zich voor te stellen aan hun wijkgenoten.

Politieke Update: Dit zijn de kandidaten voor de Rotterdamse wijkraden

Rotterdammers die benieuwd zijn op welke wijkgenoten zij kunnen stemmen tijdens de wijkraadsverkiezingen, kunnen sinds woensdagochtend terecht op mijn.rotterdam.nl. De 620 kandidaten voor de wijkraad stellen zich voor op de site.

Politieke Update: ‘Feest voor Rotterdamse democratie’: 619 aanmeldingen wijkraden

Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft 21 januari bekendgemaakt dat er 619 kandidaat-wijkraadsleden mee gaan doen aankomende verkiezingen. Ook onze kandidaat-wijkraadsvloggers zagen de drukte tijdens het aanmelden. Deze verkiezingsperiode is voor de eerste lichting Kandidaat-wijkraadsleden ontzettend spannend; van het aanmelden als wijkraadslid, het verzamelen van stemmen tot aan de verkiezingsdag zelf.

Politieke update: meer dan vijfhonderd Rotterdammers melden zich aan voor de wijkraad

De afgelopen dagen konden Rotterdammers zich opgeven als kandidaat voor een van de 39 wijkraden. Er valt wat te kiezen, want meer dan 500 Rotterdammers hebben zich aangemeld.

Politieke Update: Kandidaten voor de wijkraad v…

Politieke Update: Dit zijn de kandidaten voor d…

Politieke Update: ‘Feest voor Rotterdamse dem…

Politieke update: meer dan vijfhonderd Rotterda…