Win een romantische tafel voor 2 en zit front row bij Kid Dynamite at Night

Het ‘Kid Dynamite Jazz Festival’ is terug. Het Deliplein in Katendrecht staat op zondag 30 juni 2019 voor de elfde keer in het teken van het gratis toegankelijke familiefestival.
Wie is de Mol winnaar Ruben Hein treedt op met het Nationaal Jeugd Jazz Orkest. Sinds dit jaar is Ruben artistiek leider en dirigent bij het NJJO. Met een door hem speciaal vormgegeven formatie ‘het Jong Oranje van de Jazz’ zal hij een swingend poppy-jazzy concert geven. Het programma op het festival is voor jong en oud. Naast het hoofdpodium staat namelijk een kinderpodium, waar ‘So What’ het spits afbijt. Ook ‘de Later als je groot band’ en ‘Kleine Louie’ zullen plaats nemen op het kinderpodium.

Op zaterdagavond 29 juni, de avond voor het festival, is er een bijzonder voorprogramma ‘Kid Dynamite at Night’ door Ronald Kool en Codarts Jazz. Ronald Kool is sinds 2008 bandleider van het televisieprogramma Ik hou van Holland (RTL4) en speelde als toetsenist bij o.a. Anouk, Trijntje Oosterhuis, René Froger en het Metropole Orkest.

Wil jij samen met je grote liefde, Front-Row-Seats bij Kid Dynamite at Night? Doe dan mee!

We verloten 2x een romantische tafel voor 2 met een fles en heerlijk gevulde picknickmand. Bij ondergaande zon genieten van muziek, sterren én de liefde? Laat weten met welke lover JIJ dit mooie plekje vooraan verdient. Stuur een e-mail naar [email protected] of doe mee via onze Facebook pagina.

Reageren kan tot vrijdag 28 juni tot 14:00 uur, daarna maken we de winnaar bekend!

Foto: Ruben Hein, Yani Pictures

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat