Win een weekend Volkswagen Beetle Cabrio rijden bij OPEN Rotterdam

In samenwerking met M. de Koning Autobedrijven geeft OPEN Rotterdam voor één weekend lang de sleutels van een Volkswagen cabrio weg. Heb je zin in een weekend zon, wind in je haren en goede muziek? Doe dan mee met de OPEN Rotterdam Cabrio Actie.

Hoe doe je mee?
Van 11 t/m 18 mei kun jij via Facebook of Twitter laten weten waarom jij in de Volkswagen Cabrio wilt rijden en tag de persoon met wiie jij deze prijs wilt winnen. Want zo’n unieke prijs is er natuurlijk om te delen! Uit alle aanmeldingen zullen wij een winnaar trekken. De winnaar zal bekend gemaakt worden op 28 mei, tijdens de radioshow van SAM. Kijk voor de actievoorwaarden op openrotterdam.nl/cabrioactie en doe mee.

Samenwerking OPEN Rotterdam en M. de Koning Autobedrijven:
Sinds het begin van 2015 werkt OPEN Rotterdam samen met M. de Koning Autobedrijven. Voor ons dagelijks tv-magazine 010NU, lichten wij verhalen uit die diepgeworteld zijn in de verschillende wijken van Rotterdam. Onze dynamische redactie reist dus van hot naar her om Rotterdam zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Dankzij de twee Volkswagen Up!’s van M. de Koning Autobedrijven kan OPEN nu ook daadwerkelijk alle verhalen uit de stad ophalen. In M.de Koning Autobedrijven hebben wij een mobiliteitspartner gevonden die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Beleef de muziek van OPEN Rotterdam in een mooie Volkswagen Beetle Cabrio en start jouw strandseizoen in stijl!