Win nu kaarten voor nieuwe tentoonstelling & gelijknamig boek ‘Het beest in ons’ van Natuurhistorisch Museum Rotterdam

OPEN Rotterdam en het Natuurhistorisch Museum Rotterdam slaan de handen inéén en geven 2 x 4 kaartjes weg voor de nieuwe tentoonstelling ‘Het beest in ons’ van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam en 2 x het gelijknamige boek. Hoe win je deze prijzen? Lees verder.

In de tentoonstelling ‘Het beest in ons’ vertellen vijfentwintig dieren uit de collectie van het Natuurhistorisch museum Rotterdam een actueel verhaal over hoe zij omgaan met uitdagingen uit het mensenrijk, zoals migratie, mindfullness, of woningtekort. Geschreven door bekende Nederlandse schrijvers en ingesproken door diverse Rotterdammers.

‘Het beest in ons’ is een initiatief van Johan Idema in samenwerking met het Natuurhistorisch Museum Rotterdam. Te zien vanaf 4 juni 2022.

Prijsvraag
Vertel OPEN Rotterdam van welk dier wij als mensen nog veel kunnen leren en waarom. Kies een dier en beargumenteer. Stuur jouw antwoord naar [email protected], met ‘winactie NMR’ als onderwerp. Op 3 juni maken we de winnaar bekend!

Reportage
Voor de tentoonstelling zocht het Natuurhistorisch Museum Rotterdammers die de ‘stemmen’ van de dieren wilden inspreken. Om iedereen een kans te geven, stond de bus met daarin de mobiele opnamestudio op tien plekken in de stad. Wij gingen langs tijdens de opnames.