WINACTIE: Raad de naam van Shabu’s woongebouw en win kaarten voor de documentaire ‘Shabu’!

Weet jij de naam van het pand waar hoofdrolspeler Shabu woont? Doe dan mee aan onze winactie en maak kans op twee kaarten voor de documentaire ‘Shabu’! De documentaire volgt de veertienjarige Shabu, die met een joyride zijn oma’s auto total loss heeft gereden. Hij zet alles op alles om het geld van de boetes terug te verdienen, voordat zijn oma terugkomt van vakantie. Gaat dat hem lukken?

Het bedrag dat de veertienjarige Shabu moet terugbetalen aan zijn oma is niet klein: 1200 euro. Het eerste idee was om geld te verdienen door zelfgemaakte ijsjes te verkopen, maar dat zette geen zoden aan de dijk. Ook werken in de supermarkt leverde niet genoeg geld op. Dus bedenkt Shabu een andere oplossing waarbij hij de aantrekkelijke zaken van de zwoele zomer, zijn muzikale talent én geld verdienen kan combineren.

Winactie
Wij geven drie keer twee kaarten weg voor de documentaire in bioscoop Lantarenvenster. Kom achter de naam van het pand waar Shabu woont en win de kaarten! Stuur je antwoord voor vrijdag 13 mei naar [email protected]. Voeg in de e-mail ook je telefoonnummer en adres toe, zodat wij contact met je op kunnen nemen en de kaarten kunnen opsturen.

Deze winactie is gesloten. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen en de kaarten worden opgestuurd. 

Rectificatie: in de video spreken wij over een ‘fictie documentaire’ maar dit moet ‘documentaire’ zijn.