WINACTIE – Vrijkaartjes voor CityCruise Special tijdens Dag van de Architectuur (AFGESLOTEN)

Dit jaar vindt de 31e editie van de Dag van de Architectuur in Rotterdam plaats. Dit jaar groter dan ooit! Zo duurt ‘de Dag’ maar liefst een heel weekend, van zaterdag 17 juni tot en met zondag 18 juni.

Tijdens het evenement krijgen bezoekers de kans om bijzondere gebouwen te bekijken. Woningen, kantoren en andere bouwwerken die normaal gesproken niet voor iederene toegankelijk zijn, worden tijdens de Dag van de Architectuur opengesteld voor het publiek.

Dit jaar zijn er twee speciale gebieden gekozen die centraal staan. Zo heb je aan de ene kant het Maritiem District en aan de andere kant de Wilhelminapier. Beide gebieden liggen aan de rivierkant en zijn met elkaar verbonden door de Erasmusbrug, de metro en de watertaxi.

Op beide dagen van het evenement, op elk heel uur, kunnen bezoekers op oude sleepbootjes van het SS Rotterdam stappen. Tijdens deze CityCruise Special tussen de Maasoevers geeft een gids toelichting op de skyline van Rotterdam. Ga je aan boord aan de Zuidoever, dan sta je binnen een uurtje in de Wijnhaven en ligt het Maritiem District aan je voeten!

OPEN Rotterdam mag voor de CityCruise Special 2 x 2 vrijkaarten weggeven. Wil jij meedoen met onze win-actie? Beantwoord dan de volgende vraag:

Wat is volgens jou het mooiste pareltje aan de Maas en waarom?

Stuur jouw antwoord op naar [email protected] of stuur ons een bericht via onze andere social media kanalen!
 
LET OP: Er zijn 2 x 2 kaarten gereserveerd voor zondag 13.00 uur. Je vertrekt vanaf de Leuvehaven. 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat