Wolfert van Borselen viert 50-jarig bestaan met reunie

De Wolfert van Borselen scholengroep bestaat vijftig jaar en ter gelegenheid daarvan wordt een reünie georganiseerd. Op 25 mei kunnen oud-leerlingen en (oud-)medewerkers elkaar weer ontmoeten.

In het schoolgebouw aan de Bentincklaan 280, wordt de reünie van het Wolfert College – inclusief de ISK -, het Wolfert Tweetalig, de RISS en hun voorlopers gehouden. Die voorlopers zijn de scholen die in 1968 zijn opgegaan in de openbare scholengemeenschap Wolfert van Borselen.

Reünisten komen samen met de mensen waarmee zij hun schooltijd hebben beleefd en worden ontvangen met een kopje koffie of thee. (Oud-)docenten en leerlingen kunnen samen herinneringen ophalen, gezellig bijkletsen en opnieuw een klassenfoto maken.

Er wordt hard gewerkt aan een mooi programma, de reünisten kunnen onder andere naar een les van hun favoriete docent, een Sing-a-Long met meneer van Dijke en meneer Krommenhoek, de presentatie van het jubileumboek ‘De Wolfert’, geschreven door Henk May en Arthur Roza en oud-school DJ Peter Post, die de disco opent.

Oud-leerlingen en (oud-)docenten kunnen voor het volledige programma en kaartverkoop terecht op https://wolfert-college.heefteenreunie.nl.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter