Wowi zaterdag te zien bij OPEN Sessies: New Grounds

Vier Rotterdamse artiesten geven op verzoek van OPEN Rotterdam een coronaproof kerstconcert op het gloednieuwe podium van New Grounds. Vandaag stellen we de derde artiest aan je voor: Wowi.

Rapper Wowi won vorig jaar de Grote Prijs van Rotterdam. In plaats van een jaar volop optreden, werd ook hij geconfronteerd met corona. “Aan het begin van het jaar zat ik best wel in een dipje. Dat heeft zich geuit in dat ik veel nummers ging maken, ik heb echt veel nummers gemaakt. Werk aan m’n EP, doe collabs met andere artiesten en heb een nieuwe dj aan m’n team toegevoegd. Uit de negativiteit hebben we nog wel positieve dingen kunnen halen.”

Hij staat samen met DJ T-Shawn op het podium van New Grounds. “Een paar maanden terug ben ik bij het team gevraagd, natuurlijk heb ik ja gezegd.” Wowi wil vooral plezier maken. “Ook al was het dit jaar lastig om vrienden en familie te zien. Ik probeer toch ook online contact te houden. Hopelijk krijgen we in 2021 weer de kans om echt te genieten.”

OPEN Sessies: New Grounds is op Tweede Kerstdag, zaterdag 26 december om 18.00 uur, te zien bij OPEN Rotterdam. Met dank aan New Grounds en de Popunie.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat