Yoga in de lucht in Delfshaven

Aerial Yoga is een bijzondere vorm van yoga waarbij je in een doek hangt terwijl je oefeningen doet. Juliette geeft les in deze bijzondere sport.

Het is een bijzonder gezicht. In de yogastudio van Juliette hangen de cursisten als rupsen in doeken aan het plafond. Het is het einde van een intensieve trainingsdag. Juliette geeft zowel les aan hobbyisten als aan andere docenten. Dit zijn docenten die al les geven in dans of yoga maar niet in Aerial Yoga. Binnen drie dagen leren zij het vak van Juliette.

Juliette begon in de jaren ‘90 met Aerial Yoga. Zij was één van de pioniers van de sport. “Aerial Yoga is echt een fusievorm. Het unieke zijn al die verschillende lagen van playfulness, acrobatiek, zen en yoga. Het unieke is dat je rug zo ontlast wordt en dat het heel therapeutisch kan werken voor mensen met een kantoorbaan.”

De cursisten zijn vereerd dat ze les krijgen van zo’n ervaren docent: “Mede dankzij haar manier van uitleggen. Ik merk gewoon aan alles dat ze zo veel ervaring heeft. Niet alleen in les geven, maar ook als persoon”, vertelt één van de cursisten.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat