Zo verzorg je je haar tijdens de coronacrisis!

Kapper Lewitson dos Reis Leite uit Delfshaven knipt normaal de haren en baarden van artiesten en voetballers. Door de coronacrisis mag hij niemand knippen en zit hij, net als alle kappers, thuis. En zijn klanten? Die zitten met hun handen in het haar, want die knipbeurt is hoognodig. Daarom geeft hij de Rotterdamse man tips om thuis zijn haar en baard te verzorgen!

Hoe verzorg jij je haar tijdens de coronacrisis? Knip je het zelf of laat je het vrij en zoek je straks meteen de dichtsbijzijnde kapper op? Laat het ons weten! Stuur een foto, tekst of video in via de site of [email protected]!

Lewitson’s tips zijn duidelijk: allereerst is het belangrijk om een tondeuze aan te schaffen en daarbij ook mondstukjes voor erop. Gebruik die ook, want de mondstukjes bepalen de lengte van het haar.

Maak je baard (en haar) klittenvrij met een kam of borstel. Een borstelbeurt kan er al voor zorgen dat alles veel verzorgder oogt.

Wees creatief! Volgens Lewitson hoef je niet per se te knippen; met een beetje gel of wax kom je ook ver. Als je dan toch de hele dag thuis werkt, heb je de uitgelezen kans om een nieuw model uit te proberen!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat