ZOEK EENS UIT! Naar welk Rotterdams onderwerp moeten wij onderzoek doen?

Lokale publieke omroep OPEN Rotterdam en online tijdschrift Vers Beton gaan samenwerken op het gebied van onderzoeksjournalistiek. Eén van de onderwerpen waar we in 2019 mee aan de slag gaan, kan door jou worden aangedragen.

Op 27 maart organiseren we de tijdens Vers Beton Live in Debatcentrum Arminius het item Zoek Eens Uit: in een pitchronde kunnen lezers en kijkers ons vertellen over onderwerpen die spelen in de stad en die in hun ogen opgepakt moeten worden door de onderzoeksredactie.

Heb jij een Rotterdams onderwerp waar onze journalisten mee aan de slag moeten volgens jou? Vul het invulformulier in onderaan deze pagina en en misschien nodigen wij jou uit om te komen pitchen op woensdagavond 27 maart in Debatcentrum Arminius!

De samenwerking tussen OPEN Rotterdam en Vers Beton wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek. Het Stimuleringsfonds heeft eind vorig jaar 2,7 miljoen euro aan subsidies verdeeld onder 23 regionale journalistieke projecten voor onderzoeksjournalistiek. Open Rotterdam en Vers Beton hebben een toezegging van ruim 138.000 euro gekregen om meer onderzoeksjournalistiek in Rotterdam mogelijk te maken.

Het korte invulformulier vind je hier

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter