Zomerparadijs in de drie straatjes van start

Op het middenstuk van de Beatrijsstraat, daar waar de drie straten elkaar ontmoeten, wordt er gedurende de zomermaanden juli en augustus een trefpunt gecreëerd: Zomerparadijs in de drie straatjes! Een plek die gebruikt kan worden om samen te komen, samen te spelen en samen te eten! Vandaag is de officiële opening van het evenement en alle buurtbewoners zijn uitgenodigd om dit evenement tussen 14:00 en 18:00 uur bij te wonen.

Voor zowel kinderen als ouderen is er genoeg te doen. Zo is er een superduper springkussen en zijn er spelletjes uit de buitenspeelkist te doen. Het feestje wordt compleet gemaakt met lekkere hapjes en drankjes en met een optreden van Juliette Hurel, 1e fluitist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest èn buurtbewoner.

Vorig weekend, op 1 en 2 juli, vond de opbouw en inrichting plaats van de tijdelijke buiten-ontmoetingsplek. De buurtbewoners hebben hier ook samen aan gewerkt. Gedurende de zomer zullen er nog meer activiteiten georganiseerd worden. Blijf op de hoogte van het programma door op het Facebookpagina van De Drie Straatjes bij te houden.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat