Zorgmedewerker Roos brengt eerste bezoek aan Essenburgpark

We worden in deze uitzonderlijke tijd niet alleen geconfronteerd met de ontregeling van ons heden, maar ook met grote vragen over de toekomst. Gaan we straks terug naar ‘normaal’, of komt er een wereld die ‘anders’ is? En zo ja, hoe ziet dat ‘anders’ er dan uit?

In deze nieuwe serie Uit de Nieuwe Wereld, gaat Ron Blom al wandelend, in het Essenburgpark, op zoek naar persoonlijke verhalen van mensen. Over hoe de Rotterdammers de afgelopen periode van social distancing, lockdown hebben ervaren. Wat zij hebben geleerd in deze periode, maar vooral, hoe zij de toekomst zien.

Wat is echt belangrijk en waarom en hoe kunnen we samen bouwen aan een nieuwe wereld, Na Coro(na)?

Aflevering 4
In deze vierde en voorlopig laatste aflevering ontmoeten we Roos. Dit is haar eerste keer in het Essenburgpark. En ze is onder de indruk van de natuur in de stad. Roos werkt in de zorg en vertelt dat ze zich zorgen gemaakt heeft over Corona, vanwege haar man, die een stuk ouder is, dan zij.

Ron roept kijkers op om hun toekomstvisie, voor een wereld na Corona te delen. Op de website vind je meer informatie over hoe je je filmpje aan kunt leveren.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat