1 april, kikker in je bil!

Het is vandaag niet alleen Pasen, maar ook 1 april, de dag waarop traditiegetrouw grappen worden uitgehaald. Ook in Rotterdam worden er volop grappen uitgehaald, wees op je hoede! We hebben een aantal (vermoedelijke) Rotterdamse 1 april grappen op een rijtje gezet.

De Maastunnel wordt momenteel gerestaureerd en gerenoveerd. Via hun social media kanalen wordt vermeld dat de Maastunnel een 30 meter breed panoramaraam krijgt, zodat je bijvoorbeeld de SplashTours bus kan zien (zie foto). Zou het waar zijn?

Ook De Buik van Rotterdam en het Blijdorp Festival halen vermoedelijk een 1 april grap met ons uit. Afgelopen week werd gemeld dat het festival een ode brengt aan chefkok Herman den Blijker door een vleesstandbeeld op het festivalterrein te plaatsen.

De Rotterdamse GroenLinks neemt ons waarschijnlijk ook in het ooitje. In een persbericht melden zij dat ze afscheid nemen van voormalig gemeenteraadslid Arno Bonte door 12 vuurwerkpijlen voor hem af te steken. Opvallend, want Bonte zette zich juist fanatiek in tegen het afsteken van vuurwerk.

Heb jij een Rotterdamse 1 april grap opgemerkt? Tip ons via [email protected]!

(Foto via Facebookpagina Maastunnel)

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat