20e editie Highlights in Bibliotheek Rotterdam

In de maand november vinden er verschillende activiteiten plaats in Bibliotheek Rotterdam. Zo is er onder andere een lezersfeest, de Maand van de Onderwereld, Week van de Mediawijsheid, een lifestyle avond, een theatervoorstelling, sinterklaasactiviteiten, een debat en de Erasmus Experience die nog gaande is.

 

Lezersfeest: op 12 november wordt de 20e editie van het Lezersfeest gevierd. Verschillende mensen staan op het programma waaronder: Saskia Noort (schrijfster), Herman Koch (acteur), Paulien Cornelisse (schrijfster), Dimitri Verhulst (schrijver), Herman Brusselmans (schrijver), Wim Helsen (acteur) en Jet van Nieuwkerk (schrijfster).

Maand van de Onderwereld: duik in de onderwereld van de stad. Voor kinderen is er de ‘Retourtje Rotta! Alstublieft’ en voor volwassenen is er de ‘Machinekamer van de Stad’. Hier vertelt Dr. Fransje Hooimijer over de belangrijkste relaties tussen de boven- en ondergrond in Nederland. Verschillende data.

Week van de Mediawijsheid: Feit, Fake of Filter: maak een stop-motion film, experimenteer met 360 graden camera’s, volg een cursus veilig internet en nog veel meer.

Tips & tricks van Fit Girl Roos: dit is een lifestyle event waarbij internist in opleiding en blogger Roos Kranenburg je vertelt over een gezonde lifestyle.

Theater: een theatervoorstelling over Sinterklaas op 30 november 2016 in Islemunda.

Debat: over het invoeren van een stemplicht, of burgemeester rechtstreeks gekozen moeten worden. Een debat over democratie. Op 30 november 2016 in de hal.

Voor meer informatie check je bibliotheek.rotterdam.nl.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat