90 optredens op 41 locaties in Rotterdam tijdens jubileumeditie Popronde

Het reizende muziekfestival Popronde bestaat dit jaar tien jaar en doet deze editie 41 steden aan. Het evenement vindt op 4 november in Rotterdam plaats, waar op 41 locaties door heel de stad 90 optredens te zien en te horen zijn, een nieuw record voor de organisatie.

Popronde vindt in Rotterdam plaats op zaterdag 4 november. Meer dan 90 acts presenteren zich bij de 41 deelnemende locaties. Het evenement geeft ruimte aan een nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat en Dotan.

Naast café’s en poppodia wordt er ook opgetreden in kunstgalerieën, de bibliotheek en andere bijzondere plekken, zoals StayOkay (kubuswoning), Eurotrash, Mudly’s Barbershop, Grafisch Lyceum Rotterdam, de Kunsthal en De Nieuwe Poort.

Vanaf donderdag 14 september tot en met zaterdag 25 november reizen de 141 geselecteerde Poprondebands en acts langs 41 steden door het hele land. Naast Rotterdam, zijn er ook optredens in onder andere Den Haag, Dordrecht en Delft. Alle optredens zijn gratis toegankelijk.

Kijk hieronder naar een optreden van Daimy Lotus tijdens de 2016 editie van Popronde.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat