Aardig Onderweg Awards van start in nieuw jasje

De jaarlijkse wedstrijd van de RET voor vernieuwende ideeën in de stad heeft na zeven jaar een nieuw concept. De Aardig Onderweg Awards is nu veel meer een online campagne dat zich richt op jonger publiek. De jaarlijkse awardshow in het Nieuwe Luxortheater is geschrapt er maar één winnaar die 25.000 euro krijgt om zijn idee uit te voeren.

De RET wil met de Aardig Onderweg Awards iets positiefs bijdragen aan de stad: “Denkers en doeners met innovatie, technische en creatieve oplossingen die de regio Rotterdam mooier, slimmer en duurzamer maken kunnen hun idee insturen.” De inschrijfperiode loopt tot 7 oktober. Hierna worden er drie inzendingen genomineerd die begeleiding krijgen om hun idee uit te werken. De winnaar krijgt daar bovenop een geldbedrag van € 25.000,- voor de uitvoering en een vaste plek op Tedx Rotterdam maart 2019

Het startsein is 4 september gegeven in de Fenix Food Factory samen met nieuwe algemeen directeur Maurice Unck, oud-winnaars, juryleden en medewerkers van de RET.

Kijk voor meer informatie op https://www.aardigonderweg.nl/

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat