Al 40 jaar lang vormt kinderboerderij De Beestenboel een plek vol herinneringen

Rozenburgse kinderboerderij De Beestenboel bestaat 40 jaar. Elly Visser werkt al vanaf dag één op de kinderboerderij en heeft de eerste dieren moeten kopen. De kinderboerderij is sindsdien steeds verder gegroeid en vormt in al die jaren voor veel Rozenburgers een plek vol mooie herinneringen.
Elly heeft vele functies gehad op de kinderboerderij. Ze is beheerder geweest en dierenverzorger, maar op dit moment is ze specialist educatie. Ze is al die jaren bij de boerderij blijven werken, omdat ze zich geen betere baan kan voorstellen: “Je bent zelfstandig, je bent binnen, je bent buiten. Je werkt met kinderen en met dieren.”

Voor veel Rozenburgers is de kinderboerderij een leuk uitje dat weinig kost. Dat geldt ook voor Jeroen Giese, die van jongs af aan op De Beestenboel komt en daar vrijwilliger is. Na school ging hij direct naar de boerderij om te helpen met voeren en te spelen. Hij heeft er ook nog eens zes weken stage gelopen tijdens zijn middelbareschooltijd. Nu is hij nog altijd samen met zijn kinderen te vinden.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat