All You Can Art: Summerschool in volle gang

Deze zomer volgen ruim dertig studenten de zomerschool van All You Can Art in de Kunsthal om zich creatief te ontwikkelen. In deze nieuwe aflevering van onze serie over All You Can Art gaan we langs bij de studenten en alumni.

Dik Kreuk deed in 2018 mee aan de zomerschool van All You Can Art, waarna er een wereld voor hem open ging. Hij heeft ondertussen aan verschillende kunstprojecten meegewerkt en is zelfs begeleider geworden. “Wat ik iedereen mee wil geven is dat je veel meer kunt dan je eigenlijk denkt.”

Tyrone Paulina is dit jaar student aan de zogenoemde Summerschool. Zijn toelatingsopdracht liet nog wat te wensen over, maar hij werd toch toegelaten en heeft helemaal zijn draai gevonden. Ook hij leerde dat je veel meer uit jezelf kunt halen dan je denkt.”

Kunstenares Shardenia Felicia is dit jaar betrokken bij All You Can Art. Zij is alumna van het vooropleidingsinstituut Instituto Buena Bista (IBB) op Curaçao. IBB is één van de initiatiefnemende organisaties van All You Can Art. Na haar vooropleiding werd zij toegelaten aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, waar zij deze zomer is afgestudeerd. 

Op dit moment is zij weer even terug bij het kunstproject en voltooit zij in Kunstruimte Crooswijk haar bijdrage aan de eindexamenexpositie van de kunstacademie. 

All You Can Art
All You Can Art is een samenwerking tussen de Kunsthal Rotterdam en Instituto Buena Bista. Het project wil kunst toegankelijk maken voor iedereen. In de Kunsthal doen ze dat met een expositie waar ook kunst wordt gemaakt. 

All You Can Art trekt ook de stad in om kunst naar alle Rotterdammers toe te brengen, zoals dit jaar in Kunstruimte Crooswijk. Het kunstproject is vijf weken lang te volgen op de kanalen van OPEN Rotterdam. Deze serie is tot stand gekomen in opdracht van Kunsthal Rotterdam. Het kunstproject duurt tot en met 30 augustus.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat