Andries van der Vlerkschool pakt prijs voor beste musical Hoogvliet

Het was weer een groots spektakel. De School Musical Awards in Hoogvliet. Deze week werd bekend gemaakt welke school dit jaar de beste musical heeft vertoond. In alweer de vierde editie van het glamorous gala waarin de achtse groepers nog één keer in de prijzen vallen voor ze volgend jaar met een te grote rugzak naar de middelbare school gaan.

De achtstegroepers van de Andries van der Vlerkschool pakken de eerste prijs met hun musical, maar alle deelnemers werden tijdens deze awardshow in het zonnetje gezet. Zo werden de leerlingen opgehaald op school in een echte Engelse schoolbus en moesten ze over de rode loper naar binnen. Ook waren er vele andere prijzen te winnen.

Het initiatief van de School Musical Awards Hoogvliet komt van Vincent van den Broek en wordt steeds grootster aangepakt. Het evenemnt heeft als doel een permanent aandenken creëren aan de overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Ook willen ze op deze manier talent bij jonge kinderen als vroeg signaleren en stimuleren om er in de toekomst iets mee te doen. En het geeft de leerlingen zelfvertrouwen in de opmars naar middelbare school.

Benieuwd hoe de glamouravond in de Sportcampus van Hoogvliet eraan toe ging? Check de reportage!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter