Artistiek directeur Theater Rotterdam Alida Dors zondag te zien bij Zomergasten

Alida Dors schuift aan bij bekend VPRO-programma Zomergasten. Theo Maassen interviewt de artistiek directeur van Theater Rotterdam over haar favoriete televisieavond. “Ook ikzelf ben nu nieuwsgierig naar wat ik met de rest van Nederland zal delen straks.” Alida is ook te zien in ‘Alida on Track: De koers van Theater Rotterdam’ van OPEN Rotterdam over de invulling van haar rol als artistiek directeur.

Dors is op zondag 27 augustus de zesde en laatste gast bij Zomergasten. Andere gasten die bij Maassen te gast zijn, zijn onder andere oud-kamervoorzitter en politica Khadija Arib, cinematograaf Hoyte van Hoytema en cartoonist Kamagurka.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Theater Rotterdam (@theaterrotterdam)

Dors is naast theatermaker en choreograaf sinds 1 januari 2020 artistiek directeur van Theater Rotterdam. Voor deze functie verhuisde Dors van de hoofdstad naar Rotterdam. OPEN Rotterdam volgde Dors in de documentaireserie ‘Alida On Track: De koers van Theater Rotterdam’. Hierin is Dors te zien in haar rol als de nieuwe directeur van Theater Rotterdam, in haar rol als theatermaker en als ‘nieuwe Rotterdammer’.