Arzu opent tweede foodbar aan Middellandplein in Delfshaven

Arzu besloot 4 jaar geleden ‘bars’ te gaan verkopen op de Swan Market. De smaakvolle repen werden zo goed verkocht dat ze uiteindelijk een eigen zaak opende: Arzu the foodbar supplier. Na een moeizame start wisten steeds meer Rotterdammers haar daar ook te vinden. Nu heeft ze zelfs haar tweede zaak geopend aan het Middellandplein in Delfshaven.

Ze staat in haar zaak aan de Bergweg voor stapels repen in allerlei verschillende smaken, als ze lachend zegt: “Dit zijn eigenlijk mijn kleine babies.” Het begon zo’n vijf jaar geleden met de verkoop op Swan Markets. “Na mijn eerste Swan Market dacht ik al meteen: ik wil in deze vibe blijven. Zodoende hebben we doorgepakt. En nu zit ik hier met twee zaken”, glimlacht ze.

De nieuwe locatie aan het Middellandplein in Rotterdam-West is nagenoeg hetzelfde opgezet. Alleen veel groter. “We zijn nu een week open. Het heeft echt wel anderhalf jaar, bijna twee jaar, geduurd voor we de locatie vonden. We hebben ook in Den Haag, Dordrecht en Breda gekeken. Maar we zaten in Rotterdam in Noord al de hele dag nokkie vol. Dus de vraag was er ook gewoon nog in Rotterdam”, legt ze uit. Een makkelijke keuze dus. In de toekomst hoopt ze nog meer zaken te openen ook elders in het land. “Arzu moet echt een nationaal merk worden en misschien zelfs wel internationaal. Wie weet”, zegt Arzu geheimzinnig. “Ik hoop dat we dan bekend staan als mooi bedrijf. Dat dat dan mijn ding is en dat ik dat achter kan laten, voor mijn kind. Dat is een belangrijke reden voor mij”, besluit ze.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter