Award voor Ezki’s schoolleven?

De serie Ezki’s Schoolleven is ontzettend populair!! Duizenden kijkers genieten van de levens van Ezki, Tyrone, Sara, Serena en de rest. Een aantal van die kijkers is zo enthousiast dat ze ervoor willen zorgen dat deze serie een nominatie krijgt voor een VEED Award.

Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt in zestien categorieën en worden ook wel de Oscars onder youtubers genoemd. Zo zijn er prijzen voor beste female youtuber, beste game youtuber en….. beste youtube serie en in die categorie willen de eerste stemmers graag dat Ezki’s Schoolleven wint. Vind jij dat deze serie een nominatie verdient? Dan kun je via deze link stemmen: http://veed.nl/nomineren/

Rasheida Adrianus is regisseur/producer en schrijfster van deze serie, die tot stand kwam vanuit de castleden zelf. “Ik vind het geweldig dat kijkers zelf dit initiatief hebben genomen! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de award niet kende. Ik kreeg een screenshot van Mustafa Kilic, die de rol van Ezki speelt. Eén van zijn volgers had hem laten weten te hebben gestemd.” Mocht je de Rotterdammers ook willen volgen via Instagram, dan kan dat! @Ezkimo010 (Ezki), @nevbased (Tyrone), @Kopstoot_Official (Mo), @grotevoorhoofd (Giomar), @okievids (Mo)
@Ilaydaogurlu (Serena) en @mrs.arg (Sara).

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat