Baas boven Baas

Baas boven Baas is een comedyserie over twee rijke, beroemde, multi-getalenteerde, twintigjarige sterren, alleen zonder het gedeelte waarbij ze rijk, beroemd of getalenteerd zijn.

BbB gaat over de rapper Reza ‘de Barmhartige’ en zijn producer Michael Jackson El Hamdoui.
Ze gaan voor een mega-succesvolle carrière, zonder lastige bijkomstigheden zoals zelfkennis, talent of een goeie werkethiek.
Om hun muziekcarrière te bekostigen werken ze in de Turkse bakkerij van Ramazan, een ondernemer die alles eraan doet om zijn hoofd boven knoflooksaus te houden, en ze zijn allebei verliefd op de mooie Meryem, de dochter van Ramazan!

Aflevering 5
In de aflevering “Haters” krijgen Michael en Reza de eerste reacties op de tracks die ze online hebben gezet. Allemaal negatief helaas en de jongens maken vervolgens een nummer toegewijd aan hun haters. De Döner-rol is kapot in de bakkerij en Ramazan experimenteert met rauw vlees en beland vervolgens in de ziekenhuis.
En Meryem verklapt een geheim… een geheim dat de hele bakkerij op zijn kop zet!

Aflevering 4
In de aflevering “De Illuminatie” krijgt Reza een boete van de politie en verdenkt dat The Illuminati achter hem aan zit. Reza en Michael besluiten dan om The Illuminati eens en voor altijd op hun plek te zetten middels een keiharde rapnummer. Vervolgens word Reza ontslagen door Ramazan omdat hij voor de zoveelste keer eten heeft weggeven. Maar Reza weet het beter! The Illuminati zit erachter. Maar als het blijkt dat Reza één dag armoede al niet kan harden geven ze op, The Illuminati is TE MACHTIG.

Aflevering 3
In de aflevering “El Poyo Loco” introduceert Reza zijn vriend Poyo aan Michael. Poyo blijkt een gestoord figuur te zijn die met veel energie achter de microfoon staat, maar kan je het echt muziek noemen? Nee! Zeker niet! Vervolgens blijkt hij ook nog eens een dief te zijn…
Als Straatgodin Sharenity de zaak binnenloopt slaat Reza’s hoofd op hol en hij zet alles op alles om haar te versieren. Maar goed ook omdat het blijkt dat zij de enige is die weet waar Poyo uithangt.

Aflevering 2
In de aflevering “Diss Track” besluiten Reza en Michael om een diss track te maken. Ze besluiten daarvoor om hun oude crew bij elkaar te brengen. Uiteraard gaat alles verkeerd en word de rivaal zelfs uitgenodigd om mee te rappen in zijn eigen diss track!

Meryem geeft de jongens de opdracht om luiers in te kopen voor de baby. Met tegenzin kruisen de jongens heel Rotterdam over om hun doel te bereiken. Maar uiteindelijk is het allemaal de moeite waard!

Aflevering 1
In de aflevering “Grote Konten” maken we kennis met onze anti-helden. Reza en Michael besluiten dat ze een Nr.1 hit moeten scoren. Michael wil een liefdesliedje maken maar Reza heeft een betere onderwerp, namelijk “Grote Konten”, want dat is waar de liefde echt omdraait.

Zoals gewoonlijk komen de jongens te laat aan in de bakkerij en krijgen ze de volle laag van Ramazan. Tevens komen we achter dat Reza al een kindje heeft met Meryem, maar het vaderschap blijkt niet zijn sterkste kant. 

Behind the scene
Bekijk ook de behind the scene video’s:

 

Baas boven baas vanaf zondag 11 september om 18.00 uur op OPEN Rotterdam TV.