Bibliotheek helpt Rotterdammers bij belastingaangifte

De bibliotheek helpt Rotterdammers in de maanden maart en april met de online belastingaangifte. Voor de volledige belastingaangifte of advies bij het invullen kunnen Rotterdammers in de vestigingen Charlois, Delfshaven, IJsselmonde, Ommoord en de Centrale Bibliotheek gratis een afspraak maken voor het belastingspreekuur. Deze vijf vestigingen bieden gratis toegang tot computers met internet en printfaciliteiten om online zaken te doen met de overheid. 

.De bibliotheek biedt deze service, omdat niet iedereen even digitaal vaardig is. De hulp is mogelijk dankzij een convenant tussen de Belastingdienst, de Koninklijke Bibliotheek en de openbare bibliotheken. Bibliotheek Rotterdam verwacht in maart en april ruim 1000 Rotterdammers te kunnen helpen met de belastingspreekuren. Vrijwilligers en studenten verzorgen de belastingspreekuren.
 

Vanwege de verwachte drukte is vooraf een afspraak maken noodzakelijk. Dat kan op alle maandagen in februari van 10.00 -17.00 uur via telefoonnummer: 010 2816 337. Voor meer informatie kan je terecht op de website

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat