Bier gooien op artiesten: oké of niet?

Bier gooien op artiesten. Het lijkt een rage die niet élke artiest kan waarderen… Meerdere “biergooi” incidenten zorgden voor commotie afgelopen tijd. Wat is de juiste manier op deze biergooiers te reageren? Wij gingen op onderzoek uit.

Afgelopen weekend haalde rapper Josylvio een biergooiende fan het podium op en beloonde hem met rake klappen, tijdens een optreden zaterdagavond. Er ontstond hierdoor een hoop commotie. Het publiek pikte dit niet en keerde zich massaal tegen de rapper. De beveiliging greep al snel in en begeleidde de rapper naar buiten. Beeldopnames van deze gebeurtenis gingen dit weekend direct viraal.

Dit is niet de eerste keer dat een artiest last heeft van deze zogenaamde biergooiers. Al eerder waren artiesten als Lil Kleine, Famke Louise en Dave Roelvink slachtoffer van deze acties. Ieder had zijn eigen reactie hierop. Zo verliet Lil Kleine bijvoorbeeld het podium en Dave Roelvink schold de biergooiers uit.

OPEN Rotterdam ging de straat op en vroeg Rotterdammers op de Heer Bokelweg naar het incident. Een meerderheid is het erover eens dat het biergooien geen nut heeft. Bovendien, reageert iemand, “Het is een verspilling van het bier.” Wat vind jij? Praat mee op onze social media kanalen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter