Binnenskamers: online liefde tijdens de lockdown

In de televisieserie Binnenskamers draait het om de levens van drie personen in quarantaine. Het drietal komt online met elkaar in contact waarna de vrouw verstrikt raakt in een dubbele online relatie. Hoe weet ze zich daar straks weer uit te redden na de coronacrisis? De serie, met Joris Lutz, Urias Boerleider en Elles van Velzen, wordt op dit moment in Rotterdam opgenomen. De serie wordt geregisseerd door Elles van Velzen.

Binnenskamers vertelt een verhaal dat bijzonder is voor een televisieserie. Het is een liefdesverhaal, tussen twee Rotterdammers én een Amsterdammer met een liefde voor Rotterdam, die elkaar tijdens deze coronacrisis online vinden. Alle drie zitten ze om verschillende redenen in volledige quarantaine. De verhalen spelen zich af in Rotterdam Blijdorp, Hilligersberg en Zuid.

Aflevering 6

Dit keer stelt Danielle een vraag aan de mannen. Wat ga je doen als de lockdown voorbij is? Frank heeft iets bijzonders in petto en Patrick biecht op wat er nu in zijn leven speelt. Nadat de heren hun zegje hebben gedaan komt Danielle met haar plan. En krijgt de ongemakkelijke vraag van Patrick nu toch een antwoord?

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/t7g0mI2VeX0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Aflevering 5 

Danielle heeft weer een zoom meeting met Patrick en Frank. Patrick maakt een filmpje en heeft speciaal voor Daan een liedje geschreven en gemaakt. Hij zingt dit liedje voor Daan. Toch wordt Daan erg blij van Frank. 

Aflevering 4

Met spanning wacht Danielle op haar verrassing van Patrick. Patrick vraagt dit keer aan Danielle en Frank wat hun ochtendrituelen zijn. Rutte kondigt aan dat de lockdown wordt verlengd. Danielle krijgt haar verrassing en onaangename post. Frank trekt zijn stoute schoenen aan en is van plan om Danielle te verrassen.

Aflevering 3
Frank vraagt dit keer wat Danielle en Patrick nu anders doen tijdens deze quarantaine. Patrick krijgt een telefoontje waar hij niet op zit te wachten. Patrick laat Danielle weten dat hij een verrassing voor haar heeft.

Aflevering 2
Kan Danielle haar vergissing nog goed maken? En was dit stiekem niet hele leuke vergissing? Frank vraagt aan Patrick en Danielle wat een belangrijk voorwerp is in hun huis.Tijdens de videogesprekken wordt er steeds meer geflirt. Danielle krijgt post en schrikt van wat ze krijgt.

Aflevering 1

Frank plaatst een oproep op sociale media om lotgenoten te vinden, die net als hij in quarantaine leven tijdens de pandemie. Hij vraagt of ze een voorstelfilmpje willen opnemen en deze naar hem willen sturen. Danielle en Patrick reageren. Door middel van videogesprekken leren ze elkaar beter kennen. Of lijkt dat maar zo?

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat